Рецепт сподобається тим, хто любить булочки і смажені помідори.)) Я люблю помідори, смажені теж дуже люблю, тому ці булочки - мої улюблені (принаймні на сьогодні).нас знадобляться: борошна 2,5 - 3 склянки, молока сто гр., води теплої стільки ж, дріжджі - чайна ложечка сухих, по чайній ложечці солі і цукру і масла вершкового трохи менше, ніж пів пачки. Для начинки потрібні помідори, їх слід заздалегідь запекти з оливковою олією і з травами. Якщо в якості начинки використовувати не запечені помідори, булочки розкиснуть від томатного соку.
Готуємо тісто і всіх запропоновані інгредієнтів, тісто треба поставити в тепло, маса повинна збільшитися. Потім булочки ліпимо і знову даємо булочкам (тесту) підійти. В булочки (рулетом) вкладаємо запечені помідори, викладаємо булочки у форму для запікання, нехай вони ще десять хвилин постояти в теплі, а потім вже можна запікати в духовці, на це піде хвилин двадцять (темп. +220). Виходять дуже смачні ароматні булочки! Їх можна гарячими змастити давленим через прес часником, виходять часникові булочки.
|