Головна » Статті » Рецепти

Булочки з помідорами
Рецепт сподобається тим, хто любить булочки і смажені помідори.)) Я люблю помідори, смажені теж дуже люблю, тому ці булочки - мої улюблені (принаймні на сьогодні).нас знадобляться: борошна 2,5 - 3 склянки, молока сто гр., води теплої стільки ж, дріжджі - чайна ложечка сухих, по чайній ложечці солі і цукру і масла вершкового трохи менше, ніж пів пачки.
Для начинки потрібні помідори, їх слід заздалегідь запекти з оливковою олією і з травами. Якщо в якості начинки використовувати не запечені помідори, булочки розкиснуть від томатного соку.

Готуємо тісто і всіх запропоновані інгредієнтів, тісто треба поставити в тепло, маса повинна збільшитися. Потім булочки ліпимо і знову даємо булочкам (тесту) підійти. В булочки (рулетом) вкладаємо запечені помідори, викладаємо булочки у форму для запікання, нехай вони ще десять хвилин постояти в теплі, а потім вже можна запікати в духовці, на це піде хвилин двадцять (темп. +220).
Виходять дуже смачні ароматні булочки! Їх можна гарячими змастити давленим через прес часником, виходять часникові булочки.
Просмотров: 528
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, Булочки

Рекомендовані рецепти:

Цибульні булочки
Сирний крем з бананами і фініками
Прісна корж зі шпинатом
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Порційна шарлотка
Пиріг з м'ясом і овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: