Головна » Статті » Рецепти |
Баклажани, консервовані цілком
Консервувати за такого способу одне задоволення, і коштують такі баночки в кімнатних умовах чудово. Потім вже взимку можна відкрити таку баночку, дістати пару баклажанів і порізати шматочками. Додати нарізані часник або цибулю, полити рослинним маслом, і, вуаля, привіт з літа у вас на столі. Інгредієнти: У розрахунку на 3-х літрову банку: Баклажани - 2,5 або 3 кг Для маринаду: Вода - 1 літр; Сіль - 2 столові ложки. Оцет 9% - 100 гр; Цукор пісок - 2 столові ложки; Хід приготування: треба відібрати баклажани, середнього розміру, промити і зрізати «попки» з двох сторін. Після цього баклажани наколоти в деяких місцях виделкою і опустити в киплячу воду. Проварити баклажани близько 5 хвилин. Витягнути баклажани і придавити їх злегка кришкою, щоб пішла зайва вода. Окремо приготувати із зазначених компонентів маринад. Баклажани ще гарячими розкладати в стерилізовані банки і після цього залити киплячим маринадом. Потім закатати і поставити догори дном і добре укутати. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 628 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |