Головна » Статті » Рецепти

Баклажани, консервовані цілком
Консервувати за такого способу одне задоволення, і коштують такі баночки в кімнатних умовах чудово. Потім вже взимку можна відкрити таку баночку, дістати пару баклажанів і порізати шматочками. Додати нарізані часник або цибулю, полити рослинним маслом, і, вуаля, привіт з літа у вас на столі.
Інгредієнти:

У розрахунку на 3-х літрову банку:
Баклажани - 2,5 або 3 кг

Для маринаду:

Вода - 1 літр;
Сіль - 2 столові ложки.
Оцет 9% - 100 гр;
Цукор пісок - 2 столові ложки;

Хід приготування:

треба відібрати баклажани, середнього розміру, промити і зрізати «попки» з двох сторін. Після цього баклажани наколоти в деяких місцях виделкою і опустити в киплячу воду. Проварити баклажани близько 5 хвилин. Витягнути баклажани і придавити їх злегка кришкою, щоб пішла зайва вода.

Окремо приготувати із зазначених компонентів маринад.

Баклажани ще гарячими розкладати в стерилізовані банки і після цього залити киплячим маринадом. Потім закатати і поставити догори дном і добре укутати.

Приємного апетиту!
Просмотров: 489
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, цього

Рекомендовані рецепти:

Соус "Бер-блан"
Пиріг з капустою і яйцем
Сирна "самса" з грибами
Порційна шарлотка
Мафіни з чорницею
Кругла хала
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: