Головна » Статті » Рецепти

Апельсиновий пиріг - як готувати?
Маючи в наявності лише один апельсин, трохи борошна, яйця і цукор, можна приготувати абсолютно дивовижний смак апельсиновий пиріг.
Інгредієнти: один апельсин, п'ять ст. ложок цукру, два яйця, 1 ст. борошна і три ст. ложки борошна. Сода, оцет, 100 гр. масла.

Приготування: спочатку потрібно спекти нижній корж (пісочне тісто). Склянку борошна подрібнюємо з маслом, дві ложки цукру додаємо. Отриману крихту вдавлюємо в ємність для випікання. Робимо бортики. Випікаємо десять хвилин (температура +175).

Збиваємо яйця з цукром, додаємо три ложки борошна, соду + оцет (соду пів чайної ложки погасити), додаємо сік з апельсина цедру. Заливаємо тісто на корж і ставимо в духовку. Запікаємо апельсиновий пиріг 30 хвилин, температура повинна бути +180.

Зверху гарячий пиріг присипаємо цукровою пудрою.
Цей пиріг подається теплим або гарячим, аромат просто незвичайний. До пирога можна подати чай або йогурт.

Приємного!
Просмотров: 486
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Макарони з шинкою і грибним соусом
Кекс апельсиновий-шоколадний
Закритий лимонний пиріг
Печиво "Новорічна суміш"
Заливна шинка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: