Головна » Статті » Рецепти

Апельсини з прянощами
Дуже незвичайне блюдо, думаю, що це смачно. Рецепт узятий із східної кухні і, до речі, тут є один незвичайний інгредієнт, я особисто не знаю такого фрукта, він називається кумкват. Дівчатка, хто в курсі, що це за плід і хоч як він виглядає? Де придбати його можна і замінити, якщо я не знайду ці самі кумквати в супермаркеті...
загалом для приготування цієї екзотичної страви нам знадобляться апельсини шість штук, дванадцять штук загадкових кумкватов, п'ять гвоздик, дві зірочки анісу, пів чайної ложки кардамону і п'ять горошин перцю запашного, дві столові ложки цукру і триста грам меду, гілочка естрагону.

Спочатку треба зварити сироп: воду (250 грам) і цедра з одного апельсина змішуються і додаються всі інгредієнти, крім фруктів. Варимо Сироп до утворення густої консистенції. Відразу ж гарячим сиропом треба залити фрукти, але попередньо нарізаємо часточками апельсини і навпіл кумквати нарізаємо, шарами перекладаємо і заливаємо сиропом. Як тільки сироп охолоне, баночку ставимо на два тижні в холодильник.
Просмотров: 481
Категория: Рецепти |
| Теги: сироп, апельсини

Рекомендовані рецепти:

Вівсяний хлібець
Швейцарський шоколадний рулет
М'яке гарбузове печиво
Морквяний кекс з горіхами
Полунично-фруктовий салат
Булочки з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: