Цей нескладний у приготуванні тортик просто тане в роті! Яблука для такого десерту необхідно вибирати тверді і злегка кислуваті. Для того, щоб приготувати торт "Яблука під снігом" необхідний такий набір продуктів: для тіста - півтори склянки пшеничного борошна, 125 г маргарину, три столові ложки цукру, два яєчних жовтки, половина чайної ложки розпушувача, цедра з одного лимона, щіпка солі; для начинки - один кілограм кислуватих твердих яблук, склянка цукру, кориця, а також два яєчних білка і ще 150 грамів цукру. Змішати борошно з цукром, додати розпушувач і натертий на крупній тертці маргарин. Все це ретельно розтерти, додати яєчні жовтки і замісити тісто. Якщо тісто вийде суховатое - додати в нього пару-трійку столових ложок води. Тісто розкачати за формою і поставити на кілька хвилин у морозилку. Яблука розрізати навпіл, вийняти серцевину і почистити. Висипати на сковорідку цукор і почекати, поки він трохи розплавиться, потім покласти яблука і злегка згасити до підлозі готовності. Дістати форму з тестом і випікати в духовці при температурі 200 градусів близько 15-20 хвилин. Після цього дістати форму і викласти на тісто яблука по колу, присипати їх корицею. Білки з цукром збити в піну і викласти зверху на яблука, а потім пекти торт ще півгодини при температурі 180 градусів.