Головна » Статті » Рецепти

Томатне печиво з сиром
Цей рецепт можна взяти за основу і готувати печиво в самих різних варіантах - з додаванням чорного або червоного перцю, кмину, кунжуту. А якщо підсолити печенюшки, зробити їх у вигляді соломки - вийде відмінна закуска до пива або просто похрумтіти.
Інгредієнти: склянку томатного соку, три столових ложки рослинного масла, 100 грам сиру, половина чайної ложки солі, чайна ложка цукру, півтори чайних ложки розпушувача, приблизно дві склянки борошна (кількість борошна залежить від густоти томатного соку).

Розпушувач додаємо в томатний сік, залишаємо на кілька хвилин, щоб пішла реакція. Тим часом натираємо сир, змішуємо його з сіллю і цукром, додаємо в цю суміш рослинне масло. Заливаємо томатним соком, всипаємо півтори склянки борошна, починаємо замішувати тісто. Воно повинно вийти м'яким і пластичним. Якщо вийшло занадто липким, рідкуватим - підсипати трохи борошна, поки не досягнете потрібної консистенції.

Тісто розгортаємо в пласт товщиною 5-7 мм, вирізаємо формами фігурки або просто ножем нарізаємо ромбики. Можна покласти тісто в кондитерський мішок і відсадити на деко з допомогою насадки з великою дірочкою. При бажанні печиво посипте горіхами, кунжутом або крупною сіллю. Випікається воно при температурі 180 градусів 12-15 хвилин.
Просмотров: 712
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, тісто

Рекомендовані рецепти:

Квасоля по-грузинськи з горіхами
Житні млинці
Сирний пиріг з полуницею
Гулаб-джамун
Смачні пончики
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: