Головна » Статті » Рецепти

Теплий салат з картоплею і беконом
Салатик особливо смачним виходить з ніжною салатною зеленню і молодою картоплею. Він може подаватися і як салат, і як основне блюдо - просте, ситне і смачне.

Інгредієнти: асорті з салатного листя (бажано різного кольору і смаку), зелень кропу і петрушки, кілька молодих картоплин, три яйця, 5-6 смужок сирокопченого бекону, три столові ложки рослинної олії, дві чайних ложки гострою гірчиці, дві столові ложки білого винного оцту, чорний мелений перець і сіль за смаком.

Картоплю відварити до готовності, очистити, розрізати навпіл або шматочками, скибочками. Варені яйця розрізати на четвертинки. Бекон підсмажити на сухій сковорідці. Салатні листя порвати руками, зелень кропу і петрушки дрібно нарізати.
Для заправки змішати масло з гірчицею та оцтом, збити вінчиком або виделкою. За смаком приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

На тарілці розкласти зелень, злегка полити заправкою. Зверху викласти картоплю, яйця, бекон, полити заправкою, посипати кропом і петрушкою і відразу ж подавати з житнім хлібом.
Просмотров: 522
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, яйця

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Риба, запечена з оливками
Торт "Посмішка негра"
Торт "Ласун"
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: