Головна » Статті » Рецепти

Теплий салат з беконом і яйцями
Теплий салат з беконом і яйцями:

50 г бекону
трохи зеленої цибулі
3 яйця
салатні листя
сіль, перець
гострий соус
гірчиця
оливкова олія.

На розпеченій сковороді в невеликій кількості рослинного масла обсмажте бекон. Збийте яйця з сіллю і перцем. Зніміть бекон зі сковороди, замість нього влийте яйця. Смажте, постійно помішуючи. Покладіть в салатник салатні листя, додайте зелений лук (його також можна додавати при смаженні яєць), яєчну суміш і бекон. Перемішайте і заправте гострим соусом. Змішайте в рівних пропорціях гірчицю з оливковою олією. Додайте трохи лимонного соку. Вийшла гірчичною сумішшю заправити за смаком салат і перемішайте. Відразу ж подавайте.

Просмотров: 412
Категория: Рецепти |
| Теги: Бекон, салат

Рекомендовані рецепти:

Екзотична яловичина
Риба, запечена з оливками
Салат з квасолі і курки
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Фісташковий пиріг
Італійські медові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: