Теплий салат з беконом і яйцями: 50 г бекону трохи зеленої цибулі 3 яйця салатні листя сіль, перець гострий соус гірчиця оливкова олія. На розпеченій сковороді в невеликій кількості рослинного масла обсмажте бекон. Збийте яйця з сіллю і перцем. Зніміть бекон зі сковороди, замість нього влийте яйця. Смажте, постійно помішуючи. Покладіть в салатник салатні листя, додайте зелений лук (його також можна додавати при смаженні яєць), яєчну суміш і бекон. Перемішайте і заправте гострим соусом. Змішайте в рівних пропорціях гірчицю з оливковою олією. Додайте трохи лимонного соку. Вийшла гірчичною сумішшю заправити за смаком салат і перемішайте. Відразу ж подавайте.
|