Головна » Статті » Рецепти

Тарталетта з кольоровою капустою
Список продуктів:триста грамів замороженого листкового тіста;
сіль;
сто п'ятдесят грамів печериць;
один великий качан цвітної капусти;
чорний перець;
сто п'ятдесят грамів бекону;
дві стіл. ложки вершкового масла;
дві стіл. ложки рубаної петрушки;
борошно, щоб було легше розкачати тісто;
чотири курячих яйця;
двісті п'ятдесят грамів вершків;

Розморожуємо листкове тісто протягом приблизно 20 хвилин. Поділяємо цвітну капусту на суцвіття. Ріжемо бекончик кубиками, а печериці скибочками. Цвітну капустку тушкуємо в одній стіл. ложці вершкового масла, додавши півчашки води. На маслі, що тушкуємо бекон і печериці. Додаємо цвітну капусту, сіль, петрушку, перчимо і остуджуємо.

Духовку нагріваємо до 225С. Тісто розгортаємо в пласт на посипаній борошном поверхні. Викладаємо шар у форму для запікання і випікаємо 15 хв.
Дістаємо форму з духовки, кладемо зверху тесту овочі. Вершки збиваємо з яйцями, трохи солимо і поливаємо овочі. Печемо в духовці приблизно 30 хв. до золотистого кольору.

Просмотров: 497
Категория: Рецепти |
| Теги: стіл, п'ятдесят

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Карамельний"
Закритий лимонний пиріг
Смажена картопля з часниковими стрілками
Samosa - індійські пиріжки
Шоколадно-горіхове праліне
Шоколадний кекс з бананами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: