Головна » Статті » Рецепти |
Тарталетта з кольоровою капустою
Список продуктів:триста грамів замороженого листкового тіста; сіль; сто п'ятдесят грамів печериць; один великий качан цвітної капусти; чорний перець; сто п'ятдесят грамів бекону; дві стіл. ложки вершкового масла; дві стіл. ложки рубаної петрушки; борошно, щоб було легше розкачати тісто; чотири курячих яйця; двісті п'ятдесят грамів вершків; Розморожуємо листкове тісто протягом приблизно 20 хвилин. Поділяємо цвітну капусту на суцвіття. Ріжемо бекончик кубиками, а печериці скибочками. Цвітну капустку тушкуємо в одній стіл. ложці вершкового масла, додавши півчашки води. На маслі, що тушкуємо бекон і печериці. Додаємо цвітну капусту, сіль, петрушку, перчимо і остуджуємо. Духовку нагріваємо до 225С. Тісто розгортаємо в пласт на посипаній борошном поверхні. Викладаємо шар у форму для запікання і випікаємо 15 хв. Дістаємо форму з духовки, кладемо зверху тесту овочі. Вершки збиваємо з яйцями, трохи солимо і поливаємо овочі. Печемо в духовці приблизно 30 хв. до золотистого кольору. | |
Просмотров: 562 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |