Дуже хочеться їсти смачно і є з користю для свого організму. Знаю, що селера корисний, тому вирішила приготувати ось такий супчик.))Суп цей ми будемо готувати з кабачка, з кореня селери і моркви. Картопля не додаємо, засмажку робити теж треба (це не так корисно для фігури).
Один кабачок, моркву, цибулю ріпчасту, корінець селери треба почистити і нарізати кубиками середньої величини. Обсмажуємо в сотейнику на рослинному маслі, трохи курячого бульйону додаємо, але рідини має бути не багато. В кінці приготування супу додаємо сіль, зелень і перець.
Як тільки суп трохи охолоне, подрібнюємо його блендером. Якщо маса виходить досить густа, додаємо ще трохи бульйону. В ідеалі повинен вийти крем подібний супчик. В тарілочки розливаємо наш чудовий ароматний суп і зверху присипаємо кедровими горішками (з селерою відмінне поєднання). Так само можна нарізаною зеленню присипати (базилік або кріп). Приємного!