Головна » Статті » Рецепти

Суп з грибами, гречкою і картопляними галушками
Суп можна варити з куркою або зварити на воді, на овочевому бульйоні. Обсмажувати гриби і овочі чи ні - це справа смаку.
Для супу:

Куряче м'ясо
Два літри води
250 грам шампіньйонів
Третину склянки гречаної крупи
Одна цибулина
Одна морквина
Зелень петрушки
Сіль за смаком
Лавровий листочок (якщо любите)

Для галушок

Три - чотири картоплини
Одне яйце
Три - чотири столові ложки борошна
Щіпка солі

Зварити курячий бульйон, м'ясо дістати. Гречку перебрати, злегка підсушити і обсмажити на сухій сковорідці. Гриби нарізати скибочками, моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати. Обсмажити в олії гриби, потім додати моркву і цибулю, обсмажувати все разом до золотистого кольору.
В курячий бульйон засипати гречку, зварити до готовності гречки. М'ясо розібрати на шматочки, покласти в суп.
Картоплю відварити, зробити пюре. Додати в неї яйце, борошно, сіль, розмішати до однорідної маси. Тісто має бути густим. Набирати тісто чайною ложечкою і опускати в бульйон, відразу розмішуючи суп, щоб галушки не прилипли до дна. Як тільки вони спливуть - покласти в суп гриби з овочами, спробувати суп на сіль, варити ще хвилин п'ять, поки галушки не будуть готові. У готовий суп покласти петрушку. Приємного апетиту!
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, гриби

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Готуємо чапаті
Десерт "Кокосовий рай"
Торт "Медовик"
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Котлети з підливою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: