Головна » Статті » Рецепти |
Суп з грибами, гречкою і картопляними галушками
Суп можна варити з куркою або зварити на воді, на овочевому бульйоні. Обсмажувати гриби і овочі чи ні - це справа смаку. Для супу: Куряче м'ясо Два літри води 250 грам шампіньйонів Третину склянки гречаної крупи Одна цибулина Одна морквина Зелень петрушки Сіль за смаком Лавровий листочок (якщо любите) Для галушок Три - чотири картоплини Одне яйце Три - чотири столові ложки борошна Щіпка солі Зварити курячий бульйон, м'ясо дістати. Гречку перебрати, злегка підсушити і обсмажити на сухій сковорідці. Гриби нарізати скибочками, моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати. Обсмажити в олії гриби, потім додати моркву і цибулю, обсмажувати все разом до золотистого кольору. В курячий бульйон засипати гречку, зварити до готовності гречки. М'ясо розібрати на шматочки, покласти в суп. Картоплю відварити, зробити пюре. Додати в неї яйце, борошно, сіль, розмішати до однорідної маси. Тісто має бути густим. Набирати тісто чайною ложечкою і опускати в бульйон, відразу розмішуючи суп, щоб галушки не прилипли до дна. Як тільки вони спливуть - покласти в суп гриби з овочами, спробувати суп на сіль, варити ще хвилин п'ять, поки галушки не будуть готові. У готовий суп покласти петрушку. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |