Головна » Статті » Рецепти

Суп-пюре з цукіні
Холодний суп-пюре приправлений низькокалорійним йогуртом.
Список потрібних продуктів для того, щоб приготувати суп-пюре з цукіні: половина кілограма цукіні, дві картоплини середніх розмірів, одна невелика цибулина, три столові ложки оливкової олії, 100 мл сухого білого вина, 400 мл овочевого бульйону,дна гілочка м'яти, чорний мелений перець, сіль, дві столові ложки лимонного соку, 200 грамів молочного йогурту.
Цукіні для початку потрібно вимити, очистити від шкірки і нарізати тонкими кружечками. Кілька кружечків відкласти для прикраси. Картоплю необхідно помити, почистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити і подрібнити.
У сотейнику або каструлі розігріти оливкове масло і обсмажити на ньому цибулю до прозорості, після чого додати картоплю і цукіні і злегка обсмажити. Влити біле вино і овочевий бульйон і варити протягом десяти хвилин, закривши кришкою.
М'яту помити, відірвати листочки і половину їх додати до овочів. Суп перетворити в пюре за допомогою блендера, а потім посолити, поперчити і додати лимонний сік. Почекати поки суп охолоне і поставити в холодильник на 60 хвилин.
Додати в суп-пюре йогурт, акуратно перемішати і розлити по тарілках. Прикрасити м'ятою і кружечками цукіні.
Просмотров: 653
Категория: Рецепти |
| Теги: Суп-пюре, цукіні

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Курка з томатним рисом
Тефтелі з яблуками
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Торт "Медовик"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: