Головна » Статті » Рецепти

Суп-десерт з вишні
Такий незвичайний фруктовий десерт-суп з вишні готувати зовсім не складно, подають його з ніжними галушками з збитих білків.
Список продуктів для приготування однієї порції вишневого супу-десерту: 150 грамів вишень, дві столові ложки цукрового піску, 150 мл вишневого соку, дві чайних ложки крохмалю, один яєчний білок, одна чайна ложка лимонного соку, щіпка дрібно натертої лимонної цедри.
Спочатку вишні необхідно помити і звільнити від кісточок. Половину ягід покласти в каструлю і посипати однією столовою ложкою цукру, залити вишневий сік і довести до кипіння, після чого варити на слабкому вогні протягом десяти хвилин.
У невеликій кількості холодної води розвести дві чайних ложки крохмалю і потім додати в суп і довести до кипіння. Після цього додати решту вишню і ще раз швиденько довести до кипіння. Потім охолодити і поставити в холодильник.
Яєчний білок і цукор, що залишився, збити в пишну піну, додати лимонний сік і цедру і продовжити збивати поки вся маса не стане щільною. Нагріти в каструлі воду практично до кипіння. За допомогою двох чайних ложок брати невелику кількість збитого білка і опускати в гарячу воду на одну хвилину.
Вишневий суп налити в тарілку і покласти туди ж галушки з білка. Прикрасити листям м'яти і ягодами вишні.
Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: кипіння, вишні

Рекомендовані рецепти:

Кекс на згущеному молоці
Шинка, запечена з ананасами
Фісташковий пиріг
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Мигдальне поліно
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: