Головна » Статті » Рецепти

Сирники з часником і травами (рецепт)
Сирники виявляється бувають не тільки солодкими, але і солоними, з часничком. Такі гострі пікантні сирники можна на стіл в якості частування виставити, я думаю, гості задоволені і ситі залишаться.))
Готуються сирники так: сир домашній додаємо чавлений часник через прес, сіль і різні спеції. Мені подобається поєднання сиру і базиліка, плюс можна деяка кількість меленого перцю додати. Перетираємо сир зі спеціями і сіллю, пробуємо на смак. Як тільки подобається смак сиру, додаємо деякий кількість борошна і яйце. Перемішуємо ретельно і даємо борошні схопитися.

Через 15 - 20 хвилин можна вже піч сирники, а для того, щоб їх було легше формувати, можна страва з сирною пряної масою в морозилку на кілька хвилин поставити. Формуємо сирники двома ложками, попередньо їх змочуючи. На деко, вистелений папером, викладаємо сирники, запікаємо в духовій шафі тридцять хвилин. Виставляємо Температуру приблизно + 190. Спочатку сирники треба ставити в нежарких духова шафа.

Просмотров: 1016
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: сирники, подобається

Рекомендовані рецепти:

Шинка, запечена з ананасами
Українські пампушки з часником
Цукерки з вишні
Морквяний торт
Шоколадне печиво
Японський чізкейк
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: