Штрудель з картоплею і сосисками: Тісто листкове дріжджове 1 шт Сосиска 6 шт Картопля 3 шт. Сир голландський 150 гр Жовток яєчний 1 шт Спеції. Спочатку ви повинні відварити картоплю в мундирах у підсоленій воді протягом 10-15 хв. Потім очистити картоплю і порізати тонкими скибочками. Сосиски розрізати навпіл. Розкачати один пласт листкового тіста розмір 35 см на 30 і викласти його на змащене деко або на силіконовий килимок. Тепер викладаємо чергуючи картопля, сосиски, додаємо приправи за смаком і, якщо потрібно, сіль. Далі викладемо сир.Покласти ще один шар картоплі і сосисок, не забуваємо про спеції. Тепер закриваємо штрудель і змащуємо жовтком. Випікати при температурі 180 гр. 30 хвилин, може трохи менше, готовий штрудель коли поверхня стане золотистою. Орієнтуйтеся по своїй печі.
|