Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-банановий рулет за 15 хвилин
Шоколадно-банановий рулет за 15 хвилин:

Тісто:
6 яєць
6 столових ложок цукру
3 столових ложки какао
1/2 чайної ложки соди
Начинка:
200 мл молока
2 столових ложки борошна
250 г вершкового масла кімнатної температури
1 яйце
8 г ванільного цукру
2 столових ложки какао
4 столові ложки цукрової пудри
2 банана (довгих і прямих)
Масло для змащування листів
Какао для посипання.

Нагрійте духовку до 180°C. Деко (35 x 25 см) змастіть маслом і застелити папером для випічки. Жовтки відокремте від білків, останні збийте до стійкої піни. Жовтки збийте з цукром близько 10 хвилин, додайте какао і соду. Обережно введіть білки в жовтки. Перелийте тісто на деко. Випікайте 7-10 хвилин, потім перекладіть на корж сире кухонне рушник, скрутіть рулет і залиште разом з рушником остигати. Коли рулет охолов, розкрутіть та зніміть папір. Молоко з борошном поставте на вогонь і готуйте до густої консистенції. Зніміть з вогню і вбийте яйце. Повністю остудіть. Масло змішайте з остившім молочно-борошняним кремом, розділіть на 2 частини (60/40). В більшу частину додайте какао, змішане з цукровою пудрою, ванільний цукор — в меншу. Половину шоколадного крему залиште для декорування. На розкачаний корж намажте шар ванільного крему і половину шоколадного. Викладіть банани вздовж і скрутіть рулет. Покрийте його іншим шоколадним кремом по всій поверхні. Присипте какао-порошком. Поставте в холодильник рулет на пару годин перед подачею.

Просмотров: 334
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, жовтки

Рекомендовані рецепти:

Омлет з сиром
Овочевий суп з курячою грудкою
Рулет з абрикосовим джемом
Закусочні рибні кульки
Шарлотка з мандаринами
Манник з цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: