Головна » Статті » Рецепти

Шніцель
Шніцель:

На 2 порції:
Не товстий шматок м'яса.
1 яйце.
Збити в однорідну масу.
2 столові ложки борошна.
Панірувальні сухарі.
Сіль, перець за смаком.

М'ясо вимити. Обсушити. Яйця збити до однорідності, додати сіль, перець. М'ясо потім по черзі ЯЙЦЕ-БОРОШНО-ЯЙЦЕ-ПАНІРУВАЛЬНІ СУХАРІ В сковороді розжарюємо рослинне масло. Смажимо на середньому вогні з двох боків до утворення золотистої скоринки. Готовність можна перевірити зробивши невеликий надріз в самому товстому місці.
Гарнір. Що завгодно: пюре, рис, овочі або картопля порізаний на часточки і запечений у духовці.

Просмотров: 403
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, сухарі

Рекомендовані рецепти:

Рулет з меренги
Лимонно-морквяне ласощі
Перемячи з м'ясом
Булочки з полуницею
Українські пампушки з часником
Сирний торт з персиками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: