Салат з сиром, помідорами та кукурудзою: цибуля 1 пучок помідори 800 г кукурудза консервована 1 банка сир 200 г олія оливкова 8 ст. ложок оцет пряний 4 ст. ложки гірчиця 2 ч. ложки мед 0.5 ч. ложки сіль за смаком чебрець (чебрець, богородская трава) 1 гілочка майоран 1 гілочка перець за смаком часник 1 зубчик хліб 3 скибки. Пук очистити, помити і нарізати тонкими кільцями. Помідори помити і розрізати на вісім частин. Кукурудзу відкинути на друшляк і дати рідини стекти. Цибулю, помідори і кукурудзу змішати з сиром. З 6 ст. л. оливкової олії, оцту, гірчиці, меду, солі, перцю і чебрецю і майорану приготувати заправку, полити нею салат і дати йому постояти. Часник очистити, роздавити і розмішати в маслі. Тости намазати з обох сторін часниковою сумішшю і обсмажити на сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Нарізати тости кубиками і незадовго до подачі на стіл посипати ними салат.
|