Необхідні для приготування такого салату продукти: 600 г картоплі, 240 г філе оселедця, одна велика ріпчаста цибулина, 100 г маринованих огірків, 200 г консервованої буряків, одне велике кисле яблуко, п'ять столових ложок йогурту, три столові ложки майонезу, одна столова ложка виноградного оцту, мелений чорний перець. Картоплю відварити в мундирі в трошки підсоленій воді протягом приблизно півгодини, після чого варену картоплю очистити від шкірки і потім нарізати на невеликі кубики. Буряк і філе оселедця необхідно нарізати кубиками середнього розміру. Ріпчасту цибулину потрібно порізати тонкими кільцями. Кисле яблуко треба розрізати на четвертинки, очистити від серцевинки і дрібно нарізати. Мариновані огірки нашаткувати. Змішати майонез з йогуртом, виноградним оцтом і додати близько двох столових ложок соку від буряків. Всі підготовлені і нарізані інгредієнти для салату перемішати і викласти все в салатник, а після цього заправити сумішшю з майонезу, йогурту, оцту і бурякового соку і дати салату трохи постояти.
|