Головна » Статті » Рецепти |
Салат з морської капусти з грибами
Для приготування цього салату вам знадобиться інгредієнти: Один стакан вареної і нарізаною соломкою морської капусти; Дві столові ложки сушених грибів; Дві цибулини; Два - три невеликих солоних огірки (бажано з нежорсткої шкіркою і дрібними насінням); Три столових ложки рослинного масла; Дві столові ложки 3%-ного оцту; Одна столова ложка дрібно нарізаної зелені; Сіль і спеції за смаком. Спосіб приготування: 1. Сушені гриби замочіть у воді на десять - п'ятнадцять хвилин, після промийте, і знову замочіть на півтора - два години. Після цього гриби зваріть у воді, в якій вони були замочені, злегка її підсолюємо. Готові гриби відкиньте на друшляк, остудіть і наріжте соломкою. 2. Солоні огірки наріжте соломкою. 3. Ріпчасту цибулю очистіть, наріжте також соломкою і обсмажте на соняшниковій олії. Після додайте до смаженій цибулі нарізані гриби і огірки і смажте ще п'ять - сім хвилин. 4. Все з'єднайте з морською капустою і за смаком заправте оцтом, додавши сіль і перець. 5. Салат перекладіть в салатник і при подачі до столу посипте дрібно нарізаною зеленню. | |
Просмотров: 640 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |