Головна » Статті » Рецепти

Салат з морської капусти з грибами
Для приготування цього салату вам знадобиться інгредієнти:

Один стакан вареної і нарізаною соломкою морської капусти;
Дві столові ложки сушених грибів;
Дві цибулини;
Два - три невеликих солоних огірки (бажано з нежорсткої шкіркою і дрібними насінням);
Три столових ложки рослинного масла;
Дві столові ложки 3%-ного оцту;
Одна столова ложка дрібно нарізаної зелені;
Сіль і спеції за смаком.

Спосіб приготування:

1. Сушені гриби замочіть у воді на десять - п'ятнадцять хвилин, після промийте, і знову замочіть на півтора - два години. Після цього гриби зваріть у воді, в якій вони були замочені, злегка її підсолюємо. Готові гриби відкиньте на друшляк, остудіть і наріжте соломкою.

2. Солоні огірки наріжте соломкою.

3. Ріпчасту цибулю очистіть, наріжте також соломкою і обсмажте на соняшниковій олії. Після додайте до смаженій цибулі нарізані гриби і огірки і смажте ще п'ять - сім хвилин.

4. Все з'єднайте з морською капустою і за смаком заправте оцтом, додавши сіль і перець.

5. Салат перекладіть в салатник і при подачі до столу посипте дрібно нарізаною зеленню.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: соломкою, гриби

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з персиків
Шашлик на маївку з свинини
Цибульні булочки
Квасоля з помідорами і грибами
Меренги з лимонним кремом
Катаеф з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: