Головна » Статті » Рецепти

Салат "Соняшник"
Салат "Соняшник" - прикраса святкового столу. Гості завжди його довго роздивляються, не наважуючись спробувати на смак таку красоту.Состав: 500 гр відвареного курячого філе, 250 гр маринованих печериць, 3 варених курячих яйця, 200 гр твердого сиру, банка маслин без кісточок, банку велика чіпсів Pringles, майонез.
Листям салату або пекінської капусти застелити велику плоску круглу тарілку і акуратно викладати шарами, між якими промащувати майонезом:
1. Нарізане кубиками філе.
2. Порізані гриби.
3. Терті на крупній тертці білки.
4. Сир, також натертий на крупній тертці.
5. Посипати тертим на дрібній тертці жовтком.
6. Розподілити рівномірно по всій площі четвертинки маслин, зображуючи насіння.
У підсумку виходить невеликий купол, немов серцевина квітки.
Нехай салат настоїться в холодильнику 1 годину.
Тепер можна по колу увіткнути їх у вигляді пелюсток, робити це краще перед самою подачею на стіл, щоб чіпси не розмокли.

Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, салат

Рекомендовані рецепти:

Лимонне задоволення
Тонкі пиріжки з картоплею
Творожник "Далматинець"
Шоколадні цукерки з м'ятою
Шоколадне печиво
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: