Головна » Статті » Рецепти

Салат "Соняшник"
Салат "Соняшник" - прикраса святкового столу. Гості завжди його довго роздивляються, не наважуючись спробувати на смак таку красоту.Состав: 500 гр відвареного курячого філе, 250 гр маринованих печериць, 3 варених курячих яйця, 200 гр твердого сиру, банка маслин без кісточок, банку велика чіпсів Pringles, майонез.
Листям салату або пекінської капусти застелити велику плоску круглу тарілку і акуратно викладати шарами, між якими промащувати майонезом:
1. Нарізане кубиками філе.
2. Порізані гриби.
3. Терті на крупній тертці білки.
4. Сир, також натертий на крупній тертці.
5. Посипати тертим на дрібній тертці жовтком.
6. Розподілити рівномірно по всій площі четвертинки маслин, зображуючи насіння.
У підсумку виходить невеликий купол, немов серцевина квітки.
Нехай салат настоїться в холодильнику 1 годину.
Тепер можна по колу увіткнути їх у вигляді пелюсток, робити це краще перед самою подачею на стіл, щоб чіпси не розмокли.

Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, салат

Рекомендовані рецепти:

Персиковий торт-суфле
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Цукерки "Вершкові тягучки"
Манні млинці
Пиріжки з капустою пісні
Курка з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: