Головна » Статті » Рецепти

Салат «Креветки під шубою»
Салат «Креветки під шубою»:

варені очищені креветки 500 г
картопля варена в мундирі 4 шт. середнього розміру
Яйця варені круто 4 шт.
червона ікра 1 банку (140 г)
майонез.

Креветки відварити у спеціях (лавровий лист,чорний перець горошком,сіль).
Картопля і яйця відварити,почистити,натерти на середній тертці. Креветки порізати навпіл, розділити на дві рівні частини.
В салатницю укладати шарами:
1) майонез
2) половина креветок
3) майонез
4) тертий картопля
5) майонез
6) терті яйця
7) майонез
8) креветки
9) майонез
10) ікра (викласти рівним шаром на майонез)
Дати салату настоятися в холодильнику не менше шести годин. Перед подачею на стіл прикрасити рештою креветками, скибочками лимона, зеленню, «трояндочкою з помідора. Салат надзвичайно смачний, ніжний і в той же час ситний.

Просмотров: 394
Категория: Рецепти |
| Теги: креветки, салат

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з шинкою і томатним соусом
Сирники
Пісні рогалики
Млинці з зеленою цибулею
Пудинг з фініками
Салат з манго і помідорів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: