Салат «Креветки під шубою»: варені очищені креветки 500 г картопля варена в мундирі 4 шт. середнього розміру Яйця варені круто 4 шт. червона ікра 1 банку (140 г) майонез. Креветки відварити у спеціях (лавровий лист,чорний перець горошком,сіль). Картопля і яйця відварити,почистити,натерти на середній тертці. Креветки порізати навпіл, розділити на дві рівні частини. В салатницю укладати шарами: 1) майонез 2) половина креветок 3) майонез 4) тертий картопля 5) майонез 6) терті яйця 7) майонез 8) креветки 9) майонез 10) ікра (викласти рівним шаром на майонез) Дати салату настоятися в холодильнику не менше шести годин. Перед подачею на стіл прикрасити рештою креветками, скибочками лимона, зеленню, «трояндочкою з помідора. Салат надзвичайно смачний, ніжний і в той же час ситний.
|