Головна » Статті » Рецепти |
Рулет бісквітний «Незабудка»
Дуже люблю цей рулет не тільки за простоту в приготуванні, але і відмінний смак. Він виходить неймовірно пухкенький, і не вимагає часу на просочення. Необхідно взяти: Чотири шт. яєць курячих; Чотири ст. л. з верхом меду; П'ять ст. л. цукру; Сім ст. л. борошна; Одну ч. л. розпушувача. Для сметанного крему: Сметана - 250 гр; Цукор - ¾ склянки. Як будемо готувати? необхідно Збити яйця, до них всипати цукор, додати мед, борошно разом з розпушувачем, все добре ще раз збити. Після цього на деко розміром 38 см на 26 см покласти папір для випікання. Потім вилити на неї тісто і поставити на випічку в духову шафу (гарячий, температура - 200 град) на 15 хвилин. Як тільки корж буде готовий треба його ще гарячий разом з папером для випікання скрутити в рулет. Окремо приготувати крем сметанний, для цього сметану збивають з додаванням цукрового піску. Потім акуратно розгортаємо корж і промазуємо кремом і звертаємо рулетом, при цьому видаляючи папір для випікання. Зверху рулет можна присипати цукровою пудрою або покрити шоколадною глазур'ю. | |
Просмотров: 645 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |