Головна » Статті » Рецепти

Рулет бісквітний «Незабудка»
Дуже люблю цей рулет не тільки за простоту в приготуванні, але і відмінний смак. Він виходить неймовірно пухкенький, і не вимагає часу на просочення.
Необхідно взяти:

Чотири шт. яєць курячих;
Чотири ст. л. з верхом меду;
П'ять ст. л. цукру;
Сім ст. л. борошна;
Одну ч. л. розпушувача.

Для сметанного крему:
Сметана - 250 гр;
Цукор - ¾ склянки.

Як будемо готувати?

необхідно Збити яйця, до них всипати цукор, додати мед, борошно разом з розпушувачем, все добре ще раз збити. Після цього на деко розміром 38 см на 26 см покласти папір для випікання. Потім вилити на неї тісто і поставити на випічку в духову шафу (гарячий, температура - 200 град) на 15 хвилин. Як тільки корж буде готовий треба його ще гарячий разом з папером для випікання скрутити в рулет.

Окремо приготувати крем сметанний, для цього сметану збивають з додаванням цукрового піску.

Потім акуратно розгортаємо корж і промазуємо кремом і звертаємо рулетом, при цьому видаляючи папір для випікання. Зверху рулет можна присипати цукровою пудрою або покрити шоколадною глазур'ю.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, випікання

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з кропивою і рисом
Шоколадні цукерки з м'ятою
Прісне тісто листкове
Рулет "Курятина в желе"
Цукерки "Вишневий мармелад"
Печиво із злакових пластівців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: