Головна » Статті » Рецепти

Роли з баклажанів
Всім любителям "синеньких" присвячується...
Знадобиться:
* 3 баклажана;
* 300 г твердого сиру;
* 3 варені картоплини;
* 2 варених яйця;
* сіль, перець за смаком;
* 2 - 3 зубчики часнику;
* рослинна олія для смаження

Приготування:
1. Баклажани нарізати вздовж тонкими пластинами. Посолити, залити водою і залишити на 15 хв. Потім воду злити, баклажани обсмажити з двох сторін на рослинній олії до золотистого кольору.
2. Часник пропустити через прес. Яйця дрібно порубати. Сир і картоплю крупно натерти.
Все перемішати, посолити і поперчити за смаком.
3. Викласти по 1 - 2 чайн. ложки начинки на скибочки баклажанів, згорнути рулетиками. Викласти готові рулетики на блюдо, вистелене листям салату, прикрасити зеленню.
Просмотров: 993
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Морське чудо"
Булочки з корицею
Калиссоны - французькі ласощі
Готуємо сирники
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Сирно-овочева паста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: