Список необхідних для приготування даного страви продуктів: один кілограм рибного філе (палтус, минтай, тріска), два середніх цукіні, два невеликих помідора, дві середніх репчатых цибулини, половина баночки оливок (без начинки чи з начинкою з паприки), чотири столові ложки рослинної олії, дві столові ложки лимонного соку, дві-три гілочки базиліка, сіль і перець. Всі овочі потрібно ретельно вимити. Ріпчасту цибулю необхідно нарізати кільцями або півкільцями, цукіні нарізати великими кубиками, поидоры - часточками середніх розмірів. Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору, а потім змішати з нарізаними цукіні і помідори, посолити і поперчити і трохи загасити. Рибу слід вимити і нарізати шматочками середнього розміру. Посолити і поперчити рибу й обсмажувати на растительн6ом олії до готовності. Після этог7о викласти смажену рибу на овочі, полити злегка лимонним соком і тушкувати на невеликому вогні протягом приблизно 15-20 хвилин. Акуратно викласти рибу та овочі на блюдо, посипати нарізаними кружечками оливками і листочками свіжого базиліка.
|