Головна » Статті » Рецепти

Риба з цукіні
Список необхідних для приготування даного страви продуктів: один кілограм рибного філе (палтус, минтай, тріска), два середніх цукіні, два невеликих помідора, дві середніх репчатых цибулини, половина баночки оливок (без начинки чи з начинкою з паприки), чотири столові ложки рослинної олії, дві столові ложки лимонного соку, дві-три гілочки базиліка, сіль і перець.
Всі овочі потрібно ретельно вимити. Ріпчасту цибулю необхідно нарізати кільцями або півкільцями, цукіні нарізати великими кубиками, поидоры - часточками середніх розмірів. Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору, а потім змішати з нарізаними цукіні і помідори, посолити і поперчити і трохи загасити.
Рибу слід вимити і нарізати шматочками середнього розміру. Посолити і поперчити рибу й обсмажувати на растительн6ом олії до готовності. Після этог7о викласти смажену рибу на овочі, полити злегка лимонним соком і тушкувати на невеликому вогні протягом приблизно 15-20 хвилин.
Акуратно викласти рибу та овочі на блюдо, посипати нарізаними кружечками оливками і листочками свіжого базиліка.
Просмотров: 630
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, цукіні

Рекомендовані рецепти:

Полуничний пиріг
Канадський медовий торт
Картопляні пиріжки з капустою
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Грінки з беконом та помідорами
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: