Головна » Статті » Рецепти

Пиріжки з картоплею і беконом (рецепт)
Любителям домашньої випічки і пиріжків пропоную наступний рецепт.Для приготування таких пиріжків потрібні: склянка молока, дві ч. ложки сухих дріжджів, щіпка солі, двісті грам маргарину, одне яйце, столова ложка цукру, борошна від чотирьох до п'яти склянок.
Для начинки потрібні: картопля, сіль, бекон, цибуля ріпчаста та масло вершкове (картоплі приблизно 800 грам, а бекону по особистому смаку, чим більше його додати, тим смачніше будуть пиріжки).

Готуємо пиріжки: змішуємо цукор і сіль, плюс дріжджі, яйце, молоко, підігріте вливаємо і розмішуємо. Через п'ять хвилин сюди маргарин м'який і вводимо борошно просіваємо, тісто щільне, його краще всього місити руками. Готове тісто треба перекласти в пакет і відправити в холодильник, через три години можна буде вже формувати пиріжки.

Начинку готувати просто: робимо звичайне пюре з картоплі, а бекон тонко нарізаємо і до хрускоту обсмажуємо. У пюре обсмажений цибуля, бекон і додаємо масло (можна трохи молока влити).
З тіста формуем маленькі кульки, розкачуємо їх, кладемо начинку в кожен пиріжок, защипуємо, складаємо на деко. Запікаємо при 180 пів години (орієнтуючись на появу золотистої скоринки).
Приємного!
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: Бекон, пиріжки

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Десерт "Халвинка"
Картопля з овочами, запечений у вершках
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Здобні рогалики з какао
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: