Головна » Статті » Рецепти

Пиріг зі смородиною
Тісто: 0, 75 скл. борошна, 1/4 стак. крохмалю,
3 яйця,
0, 5 чайн. ложки соди,
0, 5 скл. сметани,
0, 5 скл. майонезу,
1 склянка цукру,
1 чайн. ложка солі.
Начинка: 200 г смороды, 3 яблука, 1/4 стак. цукру, 5 стіл. ложок крохмалю.

* Ретельно замісіть тісто з усіх зазначених інгредієнтів. Вилийте тісто у форму і поставте в розігріту до 200 град. духовку.
* Коли тісто вже не буде зверху рідким ( але ще не пропеченим всередині ) викладіть на нього підготовлену смородину, змішане з крохмалем, нарізані тонкими скибочками яблука, посипані цукром і знову поставте пиріг в духовку.
* Випікайте пиріг протягом 30 - 45 хв.
Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
* Цей пиріг можна випікати і закритим.
В такому випадку спочатку вилийте у форму половину тіста, на кілька хвилин поставте її в розігріту духовку, потім викладіть начинку і залийте другою половиною тіста.
Для начинки можна використовувати заморожені ягоди.
Просмотров: 606
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Заливний пиріг з грибами
Меренги з лимонним кремом
Баклажани по-корейськи
Угорські булочки з сиром
Пікантні гарячі бутерброди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: