Головна » Статті » Рецепти |
Пиріг зі смородиною
Тісто: 0, 75 скл. борошна, 1/4 стак. крохмалю, 3 яйця, 0, 5 чайн. ложки соди, 0, 5 скл. сметани, 0, 5 скл. майонезу, 1 склянка цукру, 1 чайн. ложка солі. Начинка: 200 г смороды, 3 яблука, 1/4 стак. цукру, 5 стіл. ложок крохмалю. * Ретельно замісіть тісто з усіх зазначених інгредієнтів. Вилийте тісто у форму і поставте в розігріту до 200 град. духовку. * Коли тісто вже не буде зверху рідким ( але ще не пропеченим всередині ) викладіть на нього підготовлену смородину, змішане з крохмалем, нарізані тонкими скибочками яблука, посипані цукром і знову поставте пиріг в духовку. * Випікайте пиріг протягом 30 - 45 хв. Готовність перевірити дерев'яною паличкою. * Цей пиріг можна випікати і закритим. В такому випадку спочатку вилийте у форму половину тіста, на кілька хвилин поставте її в розігріту духовку, потім викладіть начинку і залийте другою половиною тіста. Для начинки можна використовувати заморожені ягоди. | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |