1 кг мангольда вимити, зрізати жорсткі стебла, листя нарізати смужками. Нагріти духовку до 200 град. 1 цибулину і 4 зубчики часнику порубати і підрум'янити на 1 стіл. ложці рослинного масла. Додати мангольд і 150 г кукурудзи, тушкувати 7 хв. Посолити і поперчити за смаком, 4 помідори нарізати шматочками. 400 г борошна змішати з 1 пакетиком розпушувача. 250 г сиру з'єднати з 4 стіл. ложками молока, 80 мл рослинного масла, 0,5 чайн. ложки солі і 1 яйцем. Додати борошно і замісити тісто. 150 г сиру нарізати брусочками. Тісто розкачати на робочій поверхні, викласти начинку з мангольда, помідори і сир. Випікати 30 хвилин.
|