Головна » Статті » Рецепти

Печиво «Персики»
Печиво «Персики»:

Тісто:
250 г сметани
1 ст. л. без гірки соди гашеного оцтом
3 яйця
250 г м'якого маргарину
1,5 склянки цукру
600 г борошна
Крем:
масло вершкове 250 г
1,5 банки згущеного молока + підсмажений подрібнений мигдальний горіх.
Оформлення:
2 яйця
кілька крапель червоної харчової фарби цукор.

Спочатку готуємо основу наших печенюжек. Для цього потрібно змішати всі зазначені інгредієнти і замісити тісто. Потім на присипаний борошном стіл розкочуємо пласт товщиною 1 см і вирізаємо підручними матеріалами гуртки. Випікаємо при температурі 200° до золотого кольору. Готові печива потрібно злегка охолодити і поки теплі вибрати чайною ложкою середину. Подрібнити в крихту. Тепер готуємо крем: для цього потрібно просто добре збити вершкове масло і згущене молоко. Далі крем змішуємо з крихтою. Вірніше до крихті додаємо по частинах крем (маса повинна бути густою). Туди ж підсмажений подрібнений мигдальний горіх. Ну а тепер начиняємо печива готової горіхово-кремовою начинкою і скріплюємо по 2 штуки між собою. Для фарбування «персиків» в «натуральний колір» збиваємо 2 яйця і додаємо кілька крапель червоної харчової фарби. На завершення готові персики потрібно обваляти в яйцях, потім в цукрі і скласти в ємність для просочення на 3-4 години.

Просмотров: 445
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, горіх

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові мафіни
Оселедець у східному стилі
Сирний пиріг з мандаринами
Шоколадно-апельсинові цукерки
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: