Печиво «Персики»: Тісто: 250 г сметани 1 ст. л. без гірки соди гашеного оцтом 3 яйця 250 г м'якого маргарину 1,5 склянки цукру 600 г борошна Крем: масло вершкове 250 г 1,5 банки згущеного молока + підсмажений подрібнений мигдальний горіх. Оформлення: 2 яйця кілька крапель червоної харчової фарби цукор. Спочатку готуємо основу наших печенюжек. Для цього потрібно змішати всі зазначені інгредієнти і замісити тісто. Потім на присипаний борошном стіл розкочуємо пласт товщиною 1 см і вирізаємо підручними матеріалами гуртки. Випікаємо при температурі 200° до золотого кольору. Готові печива потрібно злегка охолодити і поки теплі вибрати чайною ложкою середину. Подрібнити в крихту. Тепер готуємо крем: для цього потрібно просто добре збити вершкове масло і згущене молоко. Далі крем змішуємо з крихтою. Вірніше до крихті додаємо по частинах крем (маса повинна бути густою). Туди ж підсмажений подрібнений мигдальний горіх. Ну а тепер начиняємо печива готової горіхово-кремовою начинкою і скріплюємо по 2 штуки між собою. Для фарбування «персиків» в «натуральний колір» збиваємо 2 яйця і додаємо кілька крапель червоної харчової фарби. На завершення готові персики потрібно обваляти в яйцях, потім в цукрі і скласти в ємність для просочення на 3-4 години.
|