Головна » Статті » Рецепти |
Печеня з яловичини з лисичками
З усіх грибів я найбільше люблю саме лисички. По-перше, їх дуже просто збирати - помилкову лисичку відрізнити легко навіть для такого досвідченого грибника, як я. По-друге, вони дуже смачні. Коли свіжих лисичок немає, доводиться задовольнятися консервованими. З яловичини і консервованих лисичок можна приготувати дуже смачне рагу. Продукти: один кілограм яловичини (м'якоть); сіль; три ст. ложки топленого масла; перець, двісті п'ятдесят грамів ріпчастої цибулі; пара лаврових листочків; баночка консервованих лисичок (шістсот грамів); сто п'ятдесят грамів жирної сметани; пучочек зеленого лука; Приготування Нагріваємо духовку до 180 гр.Обжариваем в 2-х ст. ложечку топленого масла яловичину. М'ясо попередньо натираємо сумішшю солі і перцю. Цибулю ріжемо невеликими кубиками і кладемо його до говядине.Добавляем лаврові листочки, наливаємо двісті п'ятдесят мілілітрів води, накриваємо і тушкуємо дві години. Зливаємо рідину з лисичок, рубаємо ножем зелений лук. Гриби і зелений цибулю тушкуємо в одній ст. ложці топленого масла. Солимо і перчимо. Виймаємо яловичину, прибираємо лаврові листочки. Сік зливаємо, змішуємо зі сметаною. Яловичину ріжемо на порції поливаємо соусом, зверху кладемо гриби і зелений лук. | |
Просмотров: 643 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |