Головна » Статті » Рецепти

Печеня з яловичини з лисичками
З усіх грибів я найбільше люблю саме лисички. По-перше, їх дуже просто збирати - помилкову лисичку відрізнити легко навіть для такого досвідченого грибника, як я. По-друге, вони дуже смачні. Коли свіжих лисичок немає, доводиться задовольнятися консервованими. З яловичини і консервованих лисичок можна приготувати дуже смачне рагу.
Продукти:
один кілограм яловичини (м'якоть);
сіль;
три ст. ложки топленого масла;
перець,
двісті п'ятдесят грамів ріпчастої цибулі;
пара лаврових листочків;
баночка консервованих лисичок (шістсот грамів);
сто п'ятдесят грамів жирної сметани;
пучочек зеленого лука;

Приготування

Нагріваємо духовку до 180 гр.Обжариваем в 2-х ст. ложечку топленого масла яловичину. М'ясо попередньо натираємо сумішшю солі і перцю. Цибулю ріжемо невеликими кубиками і кладемо його до говядине.Добавляем лаврові листочки, наливаємо двісті п'ятдесят мілілітрів води, накриваємо і тушкуємо дві години. Зливаємо рідину з лисичок, рубаємо ножем зелений лук.

Гриби і зелений цибулю тушкуємо в одній ст. ложці топленого масла. Солимо і перчимо.
Виймаємо яловичину, прибираємо лаврові листочки. Сік зливаємо, змішуємо зі сметаною. Яловичину ріжемо на порції поливаємо соусом, зверху кладемо гриби і зелений лук.

Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: топленого, лисичок

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Баклажани по-корейськи
Сирні вафлі
Тарталетки з куркою і помідорами
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: