Головна » Статті » Рецепти

Печеня по-аматорськи
Необхідні продукти: пів кілограма яловичини, одна морква, один корінець петрушки, один корінець селери, одна головка цибулі, 50 г шпику, дві столові ложки жиру, 250 грам яблук або огірків, пів столової ложки оцту, 400 мл сметани.
Для початку нашпигуем м'якоть яловичини (спинну частину) нарізаними солоними огірками або кислими яблуками, загортаємо м'ясо у вигляді рулету, перев'язуємо і обсмажуємо з усіх боків. Пасеруємо коріння петрушки, селери ,моркву. У пасеровані овочі викладаємо пожаренное м'ясо, поливаємо олією, оцтом, закриваємо кришкою і тушкуємо приблизно півтори години. Під час гасіння, потрібно періодично поливати м'ясо соусом і перевертати. У разі необхідності поливають бульйоном. Готове м'ясо нарізаємо на порції. Проціджуємо соус, додаємо сметану і доводимо до кипіння. Якщо соус виходить дуже рідким, можна додати в нього сухарів. Заливаємо цим соусом нарізані шматочки м'яса і прогріваємо їх. Страва добре поєднується з пшеничного або гречаною кашею або з смаженою картоплею.
Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, корінець

Рекомендовані рецепти:

Смажені пиріжки з начинкою
Яблучні сирники
Розсипчастий пиріг з курагою
Рулет з абрикосовим джемом
Морквяний кекс з горіхами
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: