Головна » Статті » Рецепти |
Паштет з яєць
Паштет відмінно замінить звичайну яєчню або омлет на сніданок і буде вдалим доповненням у вигляді закуски на обід або вечерю. Зробити його можна заздалегідь, у холодильнику він без проблем зберігається кілька днів. Ось що нам знадобиться: Дві - три цибулини Чотири яйця 50 грам волоських горіхів Дві столових ложки рослинного масла Пучок кінзи або петрушки Сіль і мелений чорний перець за смаком Відварюємо яйця круто, горішки підсушуємо в духовці. Кінзу або петрушку дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо до золотистого кольору в олії. Всі інгредієнти завантажуємо в блендер і на високій швидкості подрібнюємо до однорідної консистенції. Якщо маса виходить крутий, щільною, влийте одну-дві столові ложки молока або води, бульйону. Посоліть і поперчіть за смаком, можна травички додати які любите, але підбирайте так, щоб вони смак і аромат свіжої зелені не перебивали. Перекладіть паштет у посуд з щільно кришкою і поставте в холодильник - його краще подавати охолодженим. До паштету добре підійдуть підсушені грінки і свіжі овочі. | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |