Головна » Статті » Рецепти

Паштет з яєць
Паштет відмінно замінить звичайну яєчню або омлет на сніданок і буде вдалим доповненням у вигляді закуски на обід або вечерю. Зробити його можна заздалегідь, у холодильнику він без проблем зберігається кілька днів.
Ось що нам знадобиться:
Дві - три цибулини
Чотири яйця
50 грам волоських горіхів
Дві столових ложки рослинного масла
Пучок кінзи або петрушки
Сіль і мелений чорний перець за смаком

Відварюємо яйця круто, горішки підсушуємо в духовці. Кінзу або петрушку дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо до золотистого кольору в олії.
Всі інгредієнти завантажуємо в блендер і на високій швидкості подрібнюємо до однорідної консистенції. Якщо маса виходить крутий, щільною, влийте одну-дві столові ложки молока або води, бульйону. Посоліть і поперчіть за смаком, можна травички додати які любите, але підбирайте так, щоб вони смак і аромат свіжої зелені не перебивали.
Перекладіть паштет у посуд з щільно кришкою і поставте в холодильник - його краще подавати охолодженим.
До паштету добре підійдуть підсушені грінки і свіжі овочі.
Просмотров: 496
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, паштет

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний кекс з бананами і медом
Торт "Прага"
Котлети з підливою
Трикутники з грибами
Цибулевий джем
Баклажани по-корейськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: