Рецепт черговий незвичайної закуски до пива, ну або ж просто цікавою і незвичайною смачної закуски! Список інгредієнтів, необхідних для того, щоб приготувати такі палички: 125 грамів бринзи, 15 г борошна, 60 г вершкового масла, 6-7 анчоусів, одне куряче яйце, трохи солі. Бринзу слід подрібнити за допомогою блендера або ж натерти на дрібній тертці. Борошно необхідно насипати у невелику посудину, додати до неї подрібнену бринзу, вершкове масло і щіпку солі, після чого замісити з усього цього гладке тісто, скачати тісто в кулю. Куля з тіста трошки посипати борошном і потім дати йому постояти в холодному місці близько 15-20 хвилин. Анчоуси потрібно розрізати навпіл. Тісто розкачати у вигляді прямокутника в ширину приблизно сім-вісім сантиметрів і товщиною 0,2 см. На одну половинку тіста викласти рибні філе на відстані десь півтора сантиметра один від одного, ну а тісто навколо анчоусів намазати збитим курячим яйцем. Другий такий же половиною прямокутника накрити рибок і защепити краї тіста. Верхній пласт тіста змастити збитим яйцем, проколоти виделкою і нарізати паличками. Палички укласти в змащений маслом деко і випекти в духовій шафі, температура для випікання повинна бути помірною.
|