Головна » Статті » Рецепти

Морквяно-капустяні котлети
Морквяно-капустяні котлети:

2 великі морквини грам
100-200гр капусти
1 склянка борошна — один
1 яйце
сіль за смаком.

Відварити моркву з капустою в солоній воді (т. к. морквина вариться довго, дрібно порізати її, в кінці вже додати капусту і варити до готовності). Перетворити моркву з капустою в пюре, додати борошно, яйце і все ретельно перемішати до однорідної маси. Спробувати, якщо недостатньо солі, підсолити. Нагріти сковороду, капнути олії і розтерти його по всій площі лопаткою або пензликом, викладати морквяну масу великою ложкою, одна котлетка-одна ложка, смажити з кожного боку до рум'яної скоринки (приблизно хвилинки по 2-3 з кожного). Подавати зі сметанкою або йогуртом.

Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: капустою, морквяно-капустяні

Рекомендовані рецепти:

Дачний овочевий салат
Салат "Дубочек"
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: