Головна » Статті » Рецепти

М'ясо з грибною підливою
Для приготування цього смачного страви краще брати яловичину. Гриби - будь-які, по ситуації і пори року. Можна обійтися і всесезонними печерицями.
Що нам знадобиться:
Яловичина
Гриби
Дві цибулини
Чайна ложка червоного меленого перцю
Чайна ложка чорного меленого перцю
На кінчику ложки гострого червоного перцю
Сіль за смаком
Борошно
Вершки або сметана
Рослинна олія
Пучок петрушки
Лавровий листочок

М'ясо нарізати тонкими скибочками, потім кожен шматок розрізати на тонкі смужки товщиною в сантиметр (як на беф-строганов). Гриби нарізати пластинами, зелень дрібно порубати, цибулю нарізати кубиками.
Змішати пару столових ложок борошна з сіллю і в цій суміші обваляти брусочки м'яса. Розігріти в сковорідці олію, викласти м'ясо, обсмажити. Перекласти в каструлю, приправити спеціями, покласти лаврушку, влити воду або бульйон щоб повністю покрила м'ясо, довести до кипіння. Вогонь укрутить і томити на слабкому вогні під кришкою.
У тій же сковороді обсмажуємо цибулю і гриби, коли обсмажаться - додати дві ложки борошна, перемішати і влити вершки або сметану. Посолити, поперчити, тушкувати хвилин десять. Перекласти до м'яса, тушкувати ще півгодини. В кінці приготування посипати рубаною зеленню.
На гарнір - відварений рис, макарони, гречка, картопля. І звичайно овочі - свіжі або солоні, мариновані.
Просмотров: 551
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, гриби

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Баклажани з волоськими горіхами
Млинці з бананом
Торт "Прага"
Болгарський картопляний салат
Горіхові рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: