Головна » Статті » Рецепти

Лосось, запечений з травами
Це дивовижно смачне, надзвичайно ароматне і дуже красиве блюдо. Для того, щоб приготувати запеченого таким чином лосося, вам знадобляться наступні інгредієнти: половина кілограма філе лосося. 400 грамів картоплі, два великих болгарських перцю, два зубчики часнику, кілька пір'їн зеленого цибулі, дві чайних ложки натертої цедри лимона, дві столові ложки лимонного соку, одна чайна ложка естрагону або кропу, одна столова ложка оливкової олії, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Філе лосося потрібно розрізати на великі порційні шматки. Картоплю треба почистити, порізати на шматочки і викласти на рушник. Болгарський перець слід вимити, очистити від насіння і перегородок і потім порізати на невеликі шматочки. Часник подрібнити. Зелену цибулю порізати дрібними колечками. Всі інгредієнти, крім картоплі, перцю і лосося, з'єднати і добре перемішати.
Деко застелити фольгою, а фольгу добре змастити оливковою олією. Викласти на деко філе лосося і шматочки картоплі, ретельно змастити трав'яною сумішшю, зверху на рибу викласти скибочки болгарського перцю і після цього загорнути все у фольгу. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько 15 хвилин.
Перед подачею до столу, рибу слід збризнути лимонним соком.
Просмотров: 560
Категория: Рецепти |
| Теги: перцю, лосося

Рекомендовані рецепти:

Міні-маффіни з морквою і яблуками
Яблучний насипний пиріг
Ягідно-фруктовий десерт
Готуємо кіш
Рулет з абрикосовим джемом
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: