Головна » Статті » Рецепти

Ліниві голубці в духовці
В рецепті все ті ж продукти, як і для звичайних ледачих голубців. Але вони запікаються в духовці, порційно, в маленьких формочках, або в одній великій формі. Непоганий спосіб буденна страва перетворити в кулінарний шедевр.

Ось що нам знадобиться: 500 грам м'ясного або курячого фаршу, 500 грам капусти, половина склянки сухого рису, одна морквина, одна цибулина, дві столові ложки томатної пасти, пучок кропу, зелений лук, сіль і чорний перець за смаком, рослинна олія.

Рис відварити до готовності. Натерти моркву на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати. Обсмажити моркву з цибулею в олії, додати томатну пасту, влити приблизно дві склянки води, довести до кипіння і тушкувати на слабкому вогні під кришкою хвилин десять.
В окремому посуді змішати м'ясний фарш, варений рис, дрібно нашатковану капусту, нарізану кріп і зелений лук. Додати сіль за смаком, приправити перцем, спеціями. Викласти підготовлений фарш у форму для запікання або в порційні формочки, зверху полити заливкою. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати 45-50 хвилин (якщо маленькі формочки, то достатньо півгодини).
Просмотров: 559
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, смаком

Рекомендовані рецепти:

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Пиріг з сиром
Вишневий пиріг з листкового тіста
Свинина за оригінальним рецептом
Фризийский цукровий хліб
Яблучна коврижка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: