Курочка на японський манер з соєвим соусом і медом: 600 р. філе курки 1 ст. л. меду 3 ст. л. соєвого соусу 1 ст. л. білого сухого вина сіль, перець — за смаком рослинна олія для обсмажування На гарнір відварений рис кілька суцвіть броколі (відварені або приготовані на пару). Філе злегка відбийте, просто выровнив товщину шматка, і обсмажте на невеликій кількості олії з обох сторін. Тим часом змішайте мед, соєвий соус і вино. Влийте соус в сковороду до м'яса. Готуйте філе в соусі на сильному вогні, періодично перевертаючи і поливаючи соусом до готовності (хвилин 10-15). Досоліть і поперчіть, якщо це необхідно (я додала трохи білого перцю, буквально пара поворотів млинки). Готове філе порізати невеликими пластиками, щоб зручно було їсти паличками. Подавайте з рисом і брокколі, полив соусом, що залишився.
|