Головна » Статті » Рецепти

Курочка на японський манер з соєвим соусом і медом
Курочка на японський манер з соєвим соусом і медом:

600 р. філе курки
1 ст. л. меду
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. білого сухого вина
сіль, перець — за смаком
рослинна олія для обсмажування
На гарнір
відварений рис
кілька суцвіть броколі (відварені або приготовані на пару).

Філе злегка відбийте, просто выровнив товщину шматка, і обсмажте на невеликій кількості олії з обох сторін. Тим часом змішайте мед, соєвий соус і вино. Влийте соус в сковороду до м'яса. Готуйте філе в соусі на сильному вогні, періодично перевертаючи і поливаючи соусом до готовності (хвилин 10-15). Досоліть і поперчіть, якщо це необхідно (я додала трохи білого перцю, буквально пара поворотів млинки). Готове філе порізати невеликими пластиками, щоб зручно було їсти паличками. Подавайте з рисом і брокколі, полив соусом, що залишився.

Просмотров: 349
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, соусом

Рекомендовані рецепти:

Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Кекс з курагою
Готуємо бісквітне тісто
Перемячи з м'ясом
Полуничний пиріг
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: