Для приготування страви вам знадобиться такий набір інгредієнтів: одна курка (порізана на шматочки), 50 грамів вершкового масла, одна велика ріпчаста цибулина, один шматок шинки вагою приблизно 100 грамів, один зубчик часнику, 250 мілілітрів пива (пиво краще брати світле), половина пучка зелені петрушки, невелику кількість борошна, сіль і чорний мелений перець. Шматочки курки необхідно спочатку посипати сіллю і чорним перцем, після чого обваляти в борошні і обсмажують на розігрітому вершковому маслі до тих пір, поки шматочки не стануть золотистого відтінку, а потім перекласти курку в окрему посудину. Ріпчасту цибулину слід почистити, порізати на скибочки і трохи обсмажити на що залишився після курки жирі, а після цього зменшити вогонь і продовжувати тушкувати цибулю. Шинку потрібно нарізати невеликими кубиками, часник і зелень петрушки дрібно порізати, додати все це до цибулі і через пару хвилин долити туди пиво і знову покласти шматочки курки. Додати перець і сіль. Тушкувати протягом 40 хвилин, закривши посуд кришкою.
|