Представлена закуска з морепродуктів дивно смачна, до того ж це дуже легке блюдо. Список продуктів, необхідних для приготування однієї порції даного страви: 100 г слабосоленого лосося, 50 г очищених креветок, 40 жирних вершків, 50 грамів вершкового сиру, п'ять-сім крапель соєвого соусу, зелень кропу, сіль, перець, листя руколи і паростки сої для прикраси страви. Філе лосося необхідно дуже гострим ножем нарізати на дуже тоненькі пластиночки, після чого вистелити цими пластинками дно і борти скляної форми. Далі з допомогою блендера необхідно подрібнити, змішати і довести до однорідного пастоподібного стану очищені креветки, зелень кропу, вершки і вершковий сир (хоча якщо дуже жирні вершки, сир можна не додавати), потім всю масу посолити і поперчити. Одержаний креветочний мус викласти в центр застеленій пластинками лосося форми і акуратно загорнути, закривши з усіх боків і зверху. Форму поставити в холодильник на півгодини, а після цього форму перевернути і викласти страву на тарілку. Прикрасити гілочками руколи і соєвими паростками.