Головна » Статті » Рецепти |
Кордон-Блю
Список продуктів:парочка свинячої або телячої шніцелів, вагою 350 грамів; сіль; парочка скибочок шинки, кожен вагою 80 грамів; перець; дві скибочки м'якого сиру, кожен вагою 80 грамів; три стіл. ложечки борошна; два яйця; чотири стіл. ложечки пряженого масла; вісім стіл. ложок панірувальних сухарів; Шніцелі моєму водою і сушимо паперовим рушником. Розрізаємо кожен шніцель поперек на дві частини. З боку зрізу робимо гострим ножем кишеньки. Шинку і сир ріжемо впоперек на дві половинки. У кожен м'ясної кишеньку кладемо по половинці скибочки шинки і сиру. Шніцелі солимо і перчимо. У великі тарілки насипаємо борошно і панірувальні сухарі. В окремій глибокій тарілці збиваємо яйця. Спочатку обвалюємо шніцелі в борошні і стряхиваем надлишки, потім мачає шніцелі в збиті яйця і даємо трохи стекти. Обвалюємо шніцелі в панірувальних сухарях і притискаємо до м'яса панірування. У великій сковороді розігріваємо топлене масло. Обсмажуємо кордон-блю по 5 хвилин на середньому вогні. Готові кордон-блю подаємо з гарніром з картопляного пюре, прикрасивши скибочками лимончика. | |
Просмотров: 636 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |