Головна » Статті » Рецепти

Кордон-Блю
Список продуктів:парочка свинячої або телячої шніцелів, вагою 350 грамів;
сіль;
парочка скибочок шинки, кожен вагою 80 грамів;
перець;
дві скибочки м'якого сиру, кожен вагою 80 грамів;
три стіл. ложечки борошна;
два яйця;
чотири стіл. ложечки пряженого масла;
вісім стіл. ложок панірувальних сухарів;

Шніцелі моєму водою і сушимо паперовим рушником. Розрізаємо кожен шніцель поперек на дві частини. З боку зрізу робимо гострим ножем кишеньки. Шинку і сир ріжемо впоперек на дві половинки. У кожен м'ясної кишеньку кладемо по половинці скибочки шинки і сиру. Шніцелі солимо і перчимо.

У великі тарілки насипаємо борошно і панірувальні сухарі. В окремій глибокій тарілці збиваємо яйця. Спочатку обвалюємо шніцелі в борошні і стряхиваем надлишки, потім мачає шніцелі в збиті яйця і даємо трохи стекти. Обвалюємо шніцелі в панірувальних сухарях і притискаємо до м'яса панірування.

У великій сковороді розігріваємо топлене масло. Обсмажуємо кордон-блю по 5 хвилин на середньому вогні.

Готові кордон-блю подаємо з гарніром з картопляного пюре, прикрасивши скибочками лимончика.
Просмотров: 572
Категория: Рецепти |
| Теги: кожен, шніцелі

Рекомендовані рецепти:

Слойки з яблуками
Риба, запечена з оливками
Свинячі реберця в пиві
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Булочки з корицею
Гуляш з індички з кабачками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: