Головна » Статті » Рецепти

Кисломолочний бісквіт
Кисломолочний бісквіт:

Тісто:
Яйця 4 шт.
Цукор 1 склянку
Кефір-1 склянка
Сода 0,5 ч. л.
Розпушувач 0,5 пачки
Сіль 1 щіпка
Борошно.
Начинка (за бажанням):
Ягоди (вишня, журавлина)
або сметана з варенням.

4 яйця і склянку цукру збиваємо, додаємо склянку кефіру, половину чайної ложки соди, пів пачки розпушувача, щіпку солі і борошно до консистенції сметани. Змащуємо маргарином поверхню форми, викладаємо тісто і випікаємо до готовності. Крем і начинка будь-яка (вишня, журавлина), можна промазати сметаною, змішаною з будь-яким варенням — вийде торт.

Просмотров: 416
Категория: Рецепти |
| Теги: кисломолочний, варенням

Рекомендовані рецепти:

Смажений рис з ананасом
Баклажани з сиром і помідорами
Цибульні булочки
Картопля в паприці (рецепт)
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: