Головна » Статті » Рецепти

Картопляний салат з окостом
Інгредієнти, які знадобляться вам для приготування такого салату: 300 грамів нежирного окосту, 50 грамів сала, 300 грамів консервованого зеленого горошку, одна велика ріпчаста цибулина, близько 800 грамів картоплі, 100 мл бульйону, дві столові ложки рослинної олії, одна столова ложки винного оцту, по хорошій дрібці солі і меленого чорного перцю.

Спочатку картоплю варто варити в мундирі" протягом півгодини, воду для варіння картоплі необхідно трохи посолити, після цього картоплю потрібно остудити, очистити від шкірки і порізати на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулину почистити і порізати на маленькі кубики. Окіст і сало потрібно нарізати кубиками, сало злегка обсмажити.
М'ясний бульйон необхідно підігріти, а потім покласти в нього порізану картоплю, додати винний оцет і чорний перець. Далі до решти інгредієнтів потрібно покласти нарізані цибулю, окіст і сало. Заправити салат олією і добре перемішати, після чого дати салату постояти протягом декількох хвилин.
Просмотров: 542
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, картопля

Рекомендовані рецепти:

Морквяний торт
Українські пампушки з часником
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Банановий кекс з маком
Смачні сирники
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: