Головна » Статті » Рецепти

Які прянощі і приправи можна використовувати для перших страв?
Любите смачний і ароматний суп? Додайте прянощі і приправи! Вони можуть проявити чи підкреслити смак певного продукту, так і замаскувати нелюбимі але корисні інгредієнти.
В м'ясний суп додавайте: часник і цибулю, кольрабі, моркву, сушені гриби, куркума, шафран, чорний і пекучий перець, чебрець, базилік, чебрець, розмарин, кардамон, лавровий лист, пастернак, любисток, мускатний горіх.В грибний суп піде перець солодкий і пекучий, чорний і кайенский, лавровий лист, ісопу, часник, перець червоний, перець чорний суміш сушених грибів, петрушка, естрагон.
картопляний суп можна додати базилік, чорний і червоний перець, часник, цибуля, мускатний горіх, пастернак.
В рибний суп - перець чорний, червоний, гострий, кріп, чебрець, перець запашний, шавлія, мускатний горіх, розмарин, лавровий лист, чебрець, лаванда, кайенский перець.
В гороховий суп - чорний мелений перець, перець - горошок, лавровий лист, кмин, чебрець, цибулю і часник.
щі з квашеної капусти - перець чорний та червоний, кайенский перець, лавровий лист, базилік, розмарин, майоран, любисток, цибулю і часник.
В бульйон - естрагон, часник, цибулю, петрушку, лавровий лист, перець чорний мелений, перець - горошок.
Просмотров: 530
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, чорний

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Тарт з шоколадним мусом
Квасоля з помідорами і грибами
Готуємо чапаті
Буженина в тесті
Манні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: