Любите смачний і ароматний суп? Додайте прянощі і приправи! Вони можуть проявити чи підкреслити смак певного продукту, так і замаскувати нелюбимі але корисні інгредієнти. В м'ясний суп додавайте: часник і цибулю, кольрабі, моркву, сушені гриби, куркума, шафран, чорний і пекучий перець, чебрець, базилік, чебрець, розмарин, кардамон, лавровий лист, пастернак, любисток, мускатний горіх.В грибний суп піде перець солодкий і пекучий, чорний і кайенский, лавровий лист, ісопу, часник, перець червоний, перець чорний суміш сушених грибів, петрушка, естрагон. картопляний суп можна додати базилік, чорний і червоний перець, часник, цибуля, мускатний горіх, пастернак. В рибний суп - перець чорний, червоний, гострий, кріп, чебрець, перець запашний, шавлія, мускатний горіх, розмарин, лавровий лист, чебрець, лаванда, кайенский перець. В гороховий суп - чорний мелений перець, перець - горошок, лавровий лист, кмин, чебрець, цибулю і часник. щі з квашеної капусти - перець чорний та червоний, кайенский перець, лавровий лист, базилік, розмарин, майоран, любисток, цибулю і часник. В бульйон - естрагон, часник, цибулю, петрушку, лавровий лист, перець чорний мелений, перець - горошок.
|