Головна » Статті » Рецепти

Як зробити вівсяні хрустики?
Це вівсяне печиво не схоже на те, що продається в магазинах. Швидше нагадує галети або кранчі. Але виходить і смачно, і корисно, таке хрустке печиво дуже подобається дітям.
Що знадобиться для приготування
Половина склянки цукру
150 грам вершкового масла
Одне яйце
Дві склянки вівсяних пластівців
Дві - три столові ложки подрібнених горіхів
Пакетик ванільного цукру
Лимонна цедра (не обов'язково)
Приготування

У кожному пакетику пластівців є трохи вівсяної муки. Нам вона не потрібна, тому пластівці викладаємо в друшляк або сито і трошки потрясем щоб відсіяти борошно. Потім висипаємо пластівці на сухе деко і підсушуємо в духовці при температурі 150 градусів хвилин десять . Тепер вони точно будуть хрустіти.
М'яке вершкове масло збиваємо з цукром і яйцем, додати горішки, ванільний цукор, цедру і змішуємо з пластівцями. Вийде липка маса.

Застеляємо деко пергаментом, викладаємо наше тісто по столовій ложці на пергамент і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 - 30 хвилин, не більше. Печиво повинне стати золотистим. Знімайте його дуже обережно, печиво поки тепле буде дуже крихким.
Просмотров: 997
Категория: Рецепти |
| Теги: градусів, печиво

Рекомендовані рецепти:

Здобні рогалики з какао
Смородиновий пиріг
Листкова коса з капустою
Пиріжки з капустою пісні
Творожник "Далматинець"
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: