Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити пісочний кульки?
Чудове печиво до чаю, розсипчасте, ароматне і дуже просте і швидке в приготуванні. Однозначно заноситься в розділ чергової випічки - продукти для його приготування в будинку є завжди. Що знадобиться для приготування Склянку цукру Дві столові ложки сметани 200 грам вершкового масла або маргарину Два яйця Чотири - п'ять склянок борошна Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Родзинки (не обов'язково, це за бажанням) Пакетик розпушувача (15 - 18 грам) Приготування Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і сіллю. Збити яйця з цукром в пишну масу, додати ванільний цукор. Масло або маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури, покласти сметану і всипати борошно. Розтерти в однорідну масу, яку влити яєчно - цукрову суміш. Якщо вирішите додавати родзинки, то його бажано розпарити на водяній бані, обсушити і покласти в тісто одночасно з яєчною сумішшю. Швидко замісити тісто, скачати його в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати на годину в холодильник. Потім відщипувати від тіста маленькі шматочки, робити з них кульки і обкатувати в цукрі. За бажанням можна змішати цукор і корицю. Викласти на деко застелений папером для випічки і поставити в гарячу духовку. Випікати 15 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 590 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |