Головна » Статті » Рецепти

Як зробити пісочний кульки?
Чудове печиво до чаю, розсипчасте, ароматне і дуже просте і швидке в приготуванні. Однозначно заноситься в розділ чергової випічки - продукти для його приготування в будинку є завжди.
Що знадобиться для приготування

Склянку цукру
Дві столові ложки сметани
200 грам вершкового масла або маргарину
Два яйця
Чотири - п'ять склянок борошна
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Родзинки (не обов'язково, це за бажанням)
Пакетик розпушувача (15 - 18 грам)

Приготування

Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і сіллю. Збити яйця з цукром в пишну масу, додати ванільний цукор. Масло або маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури, покласти сметану і всипати борошно. Розтерти в однорідну масу, яку влити яєчно - цукрову суміш. Якщо вирішите додавати родзинки, то його бажано розпарити на водяній бані, обсушити і покласти в тісто одночасно з яєчною сумішшю. Швидко замісити тісто, скачати його в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати на годину в холодильник.
Потім відщипувати від тіста маленькі шматочки, робити з них кульки і обкатувати в цукрі. За бажанням можна змішати цукор і корицю. Викласти на деко застелений папером для випічки і поставити в гарячу духовку. Випікати 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, масу

Рекомендовані рецепти:

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Фініковий кекс
Прісна корж зі шпинатом
Налисники на молоці
Холодець з курки
Катаеф з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: