Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити пасту з стрілок часнику і вершкового масла?
Коли у часнику з'являються стрілки, їх потрібно обривати. Але викидати шкода - продукт корисний, вітамінів в часникових стрілках дуже багато. Ось один з рецептів, який допоможе знайти зелені застосування в домашній кулінарії. Що знадобиться для приготування 200 грам вершкового масла Великий пучок часникових стрілок Сіль за смаком Приготування Масло заздалегідь дістаємо з холодильника, залишаємо при кімнатній температурі щоб воно размягчилось. Стрілки часнику моєму під проточною водою, даємо воді стекти. Відрізаємо носики (гостру частина стрілки) з насінням, решта пропускаємо два рази через м'ясорубку. Вилочкою змішуємо з вершковим маслом і злегка збиваємо. Солимо за смаком, за бажанням можна додати трохи меленого чорного перцю і іншу зелень (але небагато, щоб смак часнику не перебивати). Можна викласти масло в застелену харчовою плівкою посуд, зверху накрити плівкою і поставити в холодильник. Зберігається масло в такому вигляді тривалий час. Дуже смачно заправляти таким маслом молоду варену картоплю, натирати курку перед запіканням або використовувати як намазки для бутербродів. | |
Просмотров: 1549 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |