Головна » Статті » Рецепти

Як зробити пасту з стрілок часнику і вершкового масла?
Коли у часнику з'являються стрілки, їх потрібно обривати. Але викидати шкода - продукт корисний, вітамінів в часникових стрілках дуже багато. Ось один з рецептів, який допоможе знайти зелені застосування в домашній кулінарії.
Що знадобиться для приготування

200 грам вершкового масла
Великий пучок часникових стрілок
Сіль за смаком

Приготування

Масло заздалегідь дістаємо з холодильника, залишаємо при кімнатній температурі щоб воно размягчилось.
Стрілки часнику моєму під проточною водою, даємо воді стекти. Відрізаємо носики (гостру частина стрілки) з насінням, решта пропускаємо два рази через м'ясорубку. Вилочкою змішуємо з вершковим маслом і злегка збиваємо. Солимо за смаком, за бажанням можна додати трохи меленого чорного перцю і іншу зелень (але небагато, щоб смак часнику не перебивати). Можна викласти масло в застелену харчовою плівкою посуд, зверху накрити плівкою і поставити в холодильник. Зберігається масло в такому вигляді тривалий час.
Дуже смачно заправляти таким маслом молоду варену картоплю, натирати курку перед запіканням або використовувати як намазки для бутербродів.
Просмотров: 947
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: маслом, часнику

Рекомендовані рецепти:

Ліниві голубці з грибами
Баклажани з сиром і помідорами
"Медова" свинина з імбиром
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Відкриті булочки з персиком
Пиріг з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: