Головна » Статті » Рецепти

Як зробити мариновані баклажани?
Це літня закуска, готується з свіжих овочів. Дуже добре підходить до смаженого м'яса, котлет, шашликів.
Необхідні продукти
Кілограм баклажанів
Чотири морквини
П'ять - шість зубчиків часнику
Пучок кропу
Пучок петрушки
Половина склянки рослинного масла
Половина склянки оцту
Рослинна олія для смаження баклажанів
Сіль

Приготування

Баклажани від шкірки можна не очищати. Розрізати їх навпіл упоперек і потім кожну половинку нарізати язичками. Слоить в миску, посипати сіллю, перемішати і залишити на півгодини. Потім промити під проточною водою і віджати.
Моркву натерти на крупній тертці, додати пропущений через прес часник і дрібно нарізану зелень.
В окремому посуді змішати по половині склянки олії і оцту.
Розігріти в сковорідці трохи олії злегка обсмажити баклажани. Вмочити кожен шматочок у суміш олії з оцтом, викласти на дно салатника, посипати овочевою сумішшю. Знову викласти шар баклажанів і покрити сумішшю з овочів. Так викладати шарами, потім залити залишилася сумішшю з масла і оцту. Остудити до кімнатної температури і прибрати в холодильник на добу.
Просмотров: 455
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, сумішшю

Рекомендовані рецепти:

«Рафаелло» з плавлених сирків
Пікантні гарячі бутерброди
Пиріг-рулет з грибами
Шоколадне печиво з кунжутом
Яблучні козинаки
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: