Головна » Статті » Рецепти

Як зробити гарячий шоколад з коньяком і корицею?
Цей десерт для дорослих. Напій дуже ароматний, смачний і буде прекрасним завершенням романтичного вечері. Для його приготування краще брати чорний гіркий шоколад з високим вмістом какао.
Необхідні продукти
150 грам гіркого чорного шоколаду
300 мл. вершків з жирністю 10%
Чверть чайної ложечки кориці
Чайна ложечка коричневого цукру або дві чайні ложечки звичайного цукру
Чайна ложечка натуральної кави
30 мл хорошого коньяку
Приготування

Готувати цей десерт краще всього в невеликому сотейнику з антипригарним покриттям. Шоколад потрібно розламати на шматочки, покласти в сотейник і поставити на мінімальний вогонь. Як тільки шоколад розплавиться, влити вершки, масу потрібно постійно помішувати. Коли помітите що вона стала однорідною, додайте корицю (її потрібно змішати з цукром) і натуральну каву. Розмішайте і варіть до легкого закипання. На поверхні повинні з'явитися пухирці, тоді зніміть сотейник з вогню, влийте коньяк, розмішайте. Приготуйте чашки, розлийте і відразу ж подавайте.
Дуже смачно з пісочним печивом або з легкими тістечками.
Просмотров: 668
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколад, краще

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-яблучний кекс
Десерт "Халвинка"
Пиріг лимонно-медовий
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Закуска з печериць по-іспанськи
Сирні кекси з кропом і кмином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: