Головна » Статті » Рецепти

Як зробити ароматне масло з травами і паприкою?
Смачне, ароматне масло з різними добавками буде чудовим доповненням до відвареної картоплі і до свіжого теплого хліба.
Необхідні продукти
100 грам вершкового масла
50 грам оливкової олії
Дрібна сіль за смаком

добавок

дві чайних ложки паприки, суміш «прованські трави»
Приготування

Вершкове масло має бути хорошої якості. Потримайте його деякий час при кімнатній температурі, нам воно знадобиться м'яким. Коли розм'якшиться, збийте масло міксером до однорідного стану, влийте оливкову олію і ще раз збийте. За консистенції добре збите масло буде як майонез.

Розділіть цю суміш на дві частини. В одну потрібно додати паприку (в неї влити трохи окропу - заварити) і сіль, розмішати до однорідного стану. Викласти на прямокутний шматок фольги і дуже акуратно згорнути в батон, краю закрутити. Покласти в морозилку щоб масло схопилося.
У другу частину масла покладіть суміш прованських трав, кількість за смаком. Точно так само загорніть і приберіть в морозилку. Коли масло добре застигне, покладіть його в загальну камеру холодильника, відрізати шматочки по мірі необхідності.
Просмотров: 431
Категория: Рецепти |
| Теги: суміш, масло

Рекомендовані рецепти:

Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Листкова коса з капустою
Рецепт паски
Креветочний салат по-креольски
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Вишневий штрудель з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: